Tesla ще отложи старта  на производството на Cybertruck от края

...
Tesla ще отложи старта  на производството на Cybertruck от края
Коментари Харесай

Tesla отложи производство на своя Cybertruck за началото на 2023 г.

Tesla ще отсрочи старта  на производството на Cybertruck от края на 2021 година до 2023 година. Това оповестяват източници на компанията пред медии. Производителят има намерение да направи промени в характерностите и функционалностите на пикапа. Първоначалните прогнози на Илон Мъск бяха, че той ще стартира да се създава и респективно предлага на пазара до края на актуалната година.

Отлагането не изненадва експертите, осведомени със обстановката. След като бе показан Cybertruck, Tesla не разгласи нищо повече за него. Всички нейни заводи са заети с производството на към този момент поръчани електрически автомобили. На лице са подозрения и за някои от съставените елементи на пикапа. Според осведомени те не биха минали утвърждението на регулаторните органи в Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Информацията за отлагането пристигна по време на оповестяването на облагата на Tesla за последното тримесечие. Освен това се виждат и промени в уеб страницата за поръчка на Cybertruck. Там от съответна дата, на която първите поръчали пикапите си ще ги получат, сега вместо дата стои - „ произвеждане наближава “.

Преди формалното стартиране на пазара на Cybertruck, евентуално ще има още една премиера и на негова пазарна трансформация.  Именно по време на това събитие всички ще видят транспортното средство в неговия заключителен тип.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР